Bedding House

Bedding House: 'Driving bij craftmanschip , passion and design'

Ontdek de complete collectie in onze showroom

Bedding House bedtextiel kopen in de regio Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Gouderak en Lekkerkerk

De Beddinghouse bedtextiel­collectie is een mix van diverse stijlen. De collecties vol­gen de laatste mode- en interieurtrends en hebben daardoor een ei­gentijdse uitstraling. Daarnaast wordt Beddinghouse bedtextiel met zorg voor mens en natuur geproduceerd.

Breed assortiment van Bedding House in de regio Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Gouderak en Lekkerkerk

Het merk Beddinghouse is ooit bekend gewor­den om haar tijdloze ‘blok-des­sins’, maar biedt tegenwoordig een grote veelzijdigheid aan slaapkamersferen, van print tot borduur, van bloemen tot teksten.

Elk half jaar wordt er voor Beddinghouse een nieuwe collectie ontwikkeld, in verschillende sfeer- en kleurthema’s, zodat er een diverse collectie ontstaat.

De merken van Bedding House bij De Weerd

Onder het label Bedding House vallen verschillende grote merken. Denk aan o.a. VT Wonen, Pip Studio, Riviéra Maison en Kardol.  Deze samenwerkingen zorgen voor een divers assortiment bedtextiel. Fijn bedtextiel draagt bij aan een prettige nachtrust maar daarnaast wil het oog ook wat! Zo is er voor iedereen een passend dekbedovertrek te vinden door de verschillede stoffen, dessins en kleuren. Kom naar de winkel in Ouderkerk aan den IJssel en ervaar de vele opties!

slaapadvies

De Weerd, jouw Bedding House specialist in de regio Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Gouderak en Lekkerkerk.

De Weerd is dé Bedding House specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, badgoed en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Ouderkerk aan den IJssel naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Bedding House bij De Weerd in de regio Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Gouderak en Lekkerkerk

Dekbedovertrekken
Hoeslakens
Moltons
Bedspreien
Decoratiekussens
Badgoed

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook